avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În urma sesizării mele scrise ,la Primaria din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În urma sesizării mele scrise ,la Primaria din localitate,la ...

În urma sesizării mele scrise ,la Primaria din localitate,la Garda de Mediu,în legătură cu un vecin care-si tine peste 60 de capre împreună cu iezii,la mai puțin de 50-60 m de locuință mea,care-si priponeste ori calul ori vițelul langa gardul meu ,la mine fiind la 2-3m de geamul bucatariei și la câțiva metrii de ușa casei și terasa ,aceste autorități încă nu au luat nici o măsură pana acum.Mentionez faptul ca am încercat sa vorbesc cu acest vecin despre animalele care degaja un miros insuportabil mai ales acum în perioada căldurii,însă nu am putut avea o comunicare plăcută,fiind foarte iritat și ajungând la amenințări.Unde si la cine mai pot apela, dacă aceste autorități de aproape 3 săptămâni nu au luat încă masuri?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in urma sesizarii mele scrise , catre primaria din ... todirasc todirasc Buna ziua! In urma sesizarii mele scrise , catre Primaria din localitate si catre Garda de Mediu ,in urma cu aproape o luna de zile ,nimeni nu a luat nici o ... (vezi toată discuția)
În vederea soluționării unor probleme legate de un miros groaznic ... todirasc todirasc În vederea soluționării unor probleme legate de un miros groaznic în gospodăria mea,din cauza unui adăpost de animale(capre) în număr de peste 60 de ... (vezi toată discuția)
Vecinii au grajd cu vaca si vitel la mai putin de 2 metri de casa mea crista209 crista209 buna ziua!!!Locuiesc intr un orasel micut..casa mea este amplasata la soseaua principala..DN.La 1.5 metri de casa mea,tot la steada principala vecinii au un ... (vezi toată discuția)