avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In urma sesizarii mele scrise , catre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In urma sesizarii mele scrise , catre Primaria din ...

Buna ziua!
In urma sesizarii mele scrise , catre Primaria din localitate si catre Garda de Mediu ,in urma cu aproape o luna de zile ,nimeni nu a luat nici o masura !In sesizarea mea este vorba de un vecin care -si tine caprele ,peste 60 la numar,impreuna cu iezii ,cativa vitei si un cal ,intr-un grajd construit in apropierea locuintei mele ,la mai putin de 50 -60 m. Mirosul degajat de la aceste animale este insuportabil,balegarul strans din joi in Paste ,este aruncat la cativa metrii de grajd ori dat foc ,emanand un fum inecacios .Mai nou si-a construit si o stana ,pe izlaz ,tot aproape de locuinta mea,stana unde-si stationeaza caprele pe timpul zilei.Din curte si pana pe izlaz este tot un balegar de la aceste animale.Am incercat sa vorbesc cu acest vecin ,insa nu s-a putut ,trecand la amenintari.Ba mai mult ,a inceput sa-si lege viteii ori calul langa gardul meu ,in fata casei mele ,ori la 2 - 3 m de geamul casei mele ,spunandu-mi, ca el in curtea lui poate sa faca ce vrea !
Iezii care-i mor sunt insirati si mancati de cainii lor prin curte ,pe langa gardul meu.Prin toata curtea gasesc par de capra ,par care este adus de vant ori de pasari carat pentru a-si construi cuibul.
Ce pot face si unde ma mai pot adresa ,ce legi exista impotriva acestor situatii( a animalelor in gospodarie si a mirosului insuportabil) ?
Nu stiu unde mai pot face sesizare ,ca sa se poata rezolva aceasta neplacere si disconfort emanat de la aceste animale si balegarele lor !

Alte discuții în legătură

În vederea soluționării unor probleme legate de un miros groaznic ... todirasc todirasc În vederea soluționării unor probleme legate de un miros groaznic în gospodăria mea,din cauza unui adăpost de animale(capre) în număr de peste 60 de ... (vezi toată discuția)
În urma sesizării mele scrise ,la primaria din localitate,la ... todirasc todirasc În urma sesizării mele scrise ,la Primaria din localitate,la Garda de Mediu,în legătură cu un vecin care-si tine peste 60 de capre împreună cu iezii,la ... (vezi toată discuția)
În urma sesizării mele scrise ,la primaria din localitate,la ... todirasc todirasc În urma sesizării mele scrise ,la Primaria din localitate,la Garda de Mediu,în legătură cu un vecin care-si tine peste 60 de capre împreună cu iezii,la ... (vezi toată discuția)