avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conducere vehicul sub influența alcoolului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Conducere vehicul sub influența alcoolului

Buna seara! Se poate solicita Ajutor public judiciar in cazul unui proces proces penal, dupa solutionarea procesului?

In speta este o persoana fara venituri care trebuie sa plateasca cheltuieli de judecata catre stat si sa execute 90 de zile de munca in folosul comunitatii. Fara drept de apel pentru ca a trecut termenul de `10 zile

Solutia pe scurt: .....condamnă inculpatul x la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului .Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind un termen de supraveghere de 2 ani,Pe parcursul termenului de supraveghere, condamnatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 de zile.
.......obligă inculpatul la plata cheltuielilor judiciare către stat în cuantum de 450 lei ( din care suma de 150 lei este aferentă fazei de urmărire penală).

Se mai poate face ceva in acest caz?
Ultima modificare: Vineri, 13 Mai 2022
AndreeaHo, utilizator
Cel mai recent răspuns: AndreeaHo , utilizator 13:08, 13 Mai 2022
Nu se poate cere ajutor public judiciar după terminarea procesului. Cât privește soluția, aceasta nu mai poate fi atacată.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand as putea redobandi permisul de conducere? Liveros1995 Liveros1995 Buna ziua, Stimati avocati, in urma cu aprox o luna a fost data solutie da catre tribunal cu privire la dosarul meu de abateri la regimul rutier... Datorita ... (vezi toată discuția)
Salutare!am fost judecat pe data de 21 octombrie intr-un dosar ... Misincageorge251 Misincageorge251 Salutare!Am fost judecat pe data de 21 octombrie intr-un dosar pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.Pe 21 am fost amânat pentru data de 5 ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat pentru alcool paulandreistoica paulandreistoica Pot da examen dupa un an de la ramanerea definitiva a sentintei? Tip solutie: Condamnare fără acord de recunoaştere Solutia pe scurt: În baza art. 396 ... (vezi toată discuția)