avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Ma puteti ajuta cu cat ar trebui sa primesc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Ma puteti ajuta cu cat ar trebui sa primesc concediul ...

Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu cat ar trebui sa primesc concediul prenatal de la locurile de munca prima luna de concediu este aprilie!
La cel de baza am salariul 3800 net
Iar part time 2500 net
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 13 Mai 2022
Melcu07052018, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:51, 13 Mai 2022
Vedeti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. lucrez in in 2 locuri. un loc cu 8 ore de cativa ... Cristinaa23 Cristinaa23 Bună ziua. Lucrez in in 2 locuri. Un loc cu 8 ore de cativa ani si un loc part-time din decembrie, de aprox 3 luni de zile. Inainte sa ma angajez la aceasta ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal ioanasimion ioanasimion buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca am 2 contracte de munca, unul full time (8 ore) si unul part-time (4 ore), indemnizatia pentru prenatal, adica cei 85% ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului medical dupa ccc - doi angajatori iuliacostea iuliacostea Va rog sa ma indrumati: cic mi s-a terminat in data de 4 martie (in 4 martie copilul meu a implinit 2 ani), trebuia sa incep serviciile (1 cu norma intreaga, ... (vezi toată discuția)