avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! As avea nevoie de ajutor pentru situația ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! As avea nevoie de ajutor pentru situația următoare: ...

Bună ziua!
As avea nevoie de ajutor pentru situația următoare:
Primesc astăzi 14.05.2022, o decizie de la agenția județeană pentru plăti și inspecție sociala cum ca trebuie să înapoiez o suma ce nu îmi era cuvenita din indemnizația de creștere copil.
Menționez ca aceasta figurează ca tipărită din 12.04.2022.
Eu am semnat contractul de munca în 10.03.2022 și tot în aceeași zi am trimis și cererea și documentele necesare acordării stimulentului de inserție prin care i-am anunțat implicit ca m-am angajat.
Sunt obligată sa înapoiez acești bani dacă plata în plus a fost făcută în luna aprilie, când aveau deja toate documentele necesare pentru calculul corect al indemnizației?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

Alte discuții în legătură

Plată necuvenita ajpis Neva09 Neva09 Plată necuvenita AJPIS Bună ziua! As avea nevoie de ajutor pentru situația următoare: Primesc în data de 14.05.2022, o decizie de la agenția ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil silvia99 silvia99 va rog frumos: se poate ca un angajat sa beneficieze de indemnizatie crestere copil si de salariu in acelasi timp. mai exact, sotia e casnica si a nascut in ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie 2013 DanaPatrascu DanaPatrascu Buna seara, As dori sa ma ajutati sa lamuresc niste neintelegeri in conditiile in care nimeni nu m-a ajutat,am inteles ca mai nou si tatal copilului ... (vezi toată discuția)