avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua , oare ma puteti lamuri cu decia CCR din 25 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua , oare ma puteti lamuri cu decia CCR din 25 martie ...

Buna ziua , oare ma puteti lamuri cu decia CCR din 25 martie 2022 in legatura cu masura de contrabanda neconstitutionala . Ce inseamna si ce efecte are ??
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:43, 5 Iunie 2022
Citiți decizia.
Pentru studiu de caz concret trebuie sa mergeți la avocat.
Dreptul nu este deloc simplu asa cum le pare celor neinițiați în drept.
Ultima modificare: Duminică, 5 Iunie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia curții constituționale din data de 26 mai 2022 de admitere ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Decizia Curții Constituționale din data de 26 mai 2022 de admitere a excepției de neconstituționalitate a dispozițiilor art. 155 alin. (1) din Noul ... (vezi toată discuția)
De ce o lege de scadere a pensiilor este neconstitutionala? klehus klehus Intrebarea aceasta este una normala pentru ca la inceputul lui aprilie le spuneam parintilor mei ca o sa angajam un avocat care sa faca toate diligentele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o speta de drept consitutional pe care, din pacate ... Dorin999 Dorin999 Buna ziua! Am o speta de drept consitutional pe care, din pacate nu o pot rezolva, ma poate ajuta cineva? As fi recunoscator. Speta este urmatoarea: Prin ... (vezi toată discuția)