avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Salut sint persoane cu handicap in anul 1998 ma dat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Salut sint persoane cu handicap in anul 1998 ma dat armata acasa ...

Salut sint persoane cu handicap in anul 1998 ma dat armata acasa din pricina handicapului ..din 2000 primesc indemnizatie .nu sint apt de munca .am 45 de ani .de ce nu ma pensioneaza ...persoane ca si mine din satul meu unde locuiesc sa pensionat fara o zi de munca lucrata fara carte de munca ..asta pina in 2018 ...dupa care sa schimbat legea de
ce ???

Alte discuții în legătură

Salut imi spune si mie cineva daca o persoana cu handicap din ... Nicolae toader Nicolae toader Salut imi spune si mie cineva daca o persoana cu handicap din nastere care nu a lucrat nuciodata din pricina handicapului ...el primind lunar indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Salut eu sunt persoana cu handicap din nastere, am 45 de ani beneficiez ... Nicolae toader Nicolae toader Salut eu sint persana cu handicap din nastere am 45 de ani beneficiez de indemnizatie de handicap din anul 2000.nu am fost niciodata angajat la munca cum pot ... (vezi toată discuția)
Salut sint persoana cu handicap fizic grad 2 handicap din nastere ... Nicolae toader Nicolae toader Salut sint persoana cu handicap fizic grad 2 handicap din nastere primesc o indemnizatie din anul 2000 .am 45 de ani din aceasta indemnizatie supravietuiesc ... (vezi toată discuția)