avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Garaj construit la hotar. Vecinul are garajul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Garaj construit la hotar. Vecinul are garajul construit chiar la hotar, adica pe o lungime ...

Vecinul are garajul construit chiar la hotar, adica pe o lungime de cativa metrii nu este gard intre noi, ci este spatele garajului. Ce pot face in acest caz ? Eu stiu ca nu ar fi legal sa fie amplasata asa o constructie. Mentionez ca asa am mostenit proprietatea, nu era acolo cand s-a ridicat constructia, acum multi ani.

Alte discuții în legătură

Distanta legala fata de gard catalucan catalucan Buna ziua, am construit anul acesta o casa. In proiect distanta fata de gardul vecinului era de 60cm conform Codului Civil. Vecinul m-a amenintat ca o sa am ... (vezi toată discuția)
Distanta minima legala intre hotar si peretele casei cristian_64 cristian_64 Vreau sa construiesc o casa si datorita topometriei terenului (un clin intre doua strazi) trebuie sa ma apropii cat de mult pot cu constructia noua de hotarul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. referitor la articolul 613 cod civil, in care se mentioneaza ... Radu T. Radu T. Buna ziua. Referitor la articolul 613 cod civil, in care se mentioneaza ca distanta minima legala de plantare a copacilor, fata de hotar este de 2 ... (vezi toată discuția)