avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am o intrebare mai ciudata la care nu am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am o intrebare mai ciudata la care nu am gasit inca ...

Buna ziua, am o intrebare mai ciudata la care nu am gasit inca un raspuns. Detin un loc de veci donat de tatal meu intr un cimitir din Constanta.acum 2 luni am vrut sa amenajez ,mormantul , el fiind din pamant am vrut sa fac un cavou cu mai multe cripte.am angazat o firma care sa se ocupe de treaba asta.odata ce s au apucat de treaba dând la o parte pamantul au gasit un cosciug iar inauntru au gssit un mort(o femeie). In locul respectiv a fost ingropat acum 30 de ani un nepot al bunicii mele..dar care a fost mutat dupa 1 an la alt cimitir.am mers la asminiatratia cimitirelor ca sa ma lamureasca ei cumva..dar nu au putut. In toate actele lor apare ca mormantul e gol de 30 de ani.,nu stiu cum se poate rezolva problema asta...ei afirmand mereu ca eu cu familia am ingropat pe cineva acolo fara stirea lor.am fost de foarte multe ori la ei la sediu fara nici un rezultat.daca ar putea cineva sa ma indrume sau sa imi spuna ce am de facut , sau unde sa merg sa le fac o reclamatie celor de la asministratia cimitirelor as fi foarte recunoscator.multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Onika , utilizator 11:03, 20 Mai 2022
Mai bine cereti sfatul unui preot...de regula osemintele se pun intr-un sac de panza, se ingroapa, se face o slujba si asta e.
Ce treaba mai are administratia cimitirelor cu defunctii... probabil ca cosciugul vechi a aparut acolo urmare a ploilor , mici cutremure ...cel putin asa am auzit pe la batrani, ca "pamantul se misca inauntru..."

Deci, repet, o mica slujba pt sufletul necunoscutei, ca asa e crestineste, si va vedeti de treaba.

Ciprianflorin1987 a scris:

Buna ziua, am o intrebare mai ciudata la care nu am gasit inca un raspuns. Detin un loc de veci donat de tatal meu intr un cimitir din Constanta.acum 2 luni am vrut sa amenajez ,mormantul , el fiind din pamant am vrut sa fac un cavou cu mai multe cripte.am angazat o firma care sa se ocupe de treaba asta.odata ce s au apucat de treaba dând la o parte pamantul au gasit un cosciug iar inauntru au gssit un mort(o femeie). In locul respectiv a fost ingropat acum 30 de ani un nepot al bunicii mele..dar care a fost mutat dupa 1 an la alt cimitir.am mers la asminiatratia cimitirelor ca sa ma lamureasca ei cumva..dar nu au putut. In toate actele lor apare ca mormantul e gol de 30 de ani.,nu stiu cum se poate rezolva problema asta...ei afirmand mereu ca eu cu familia am ingropat pe cineva acolo fara stirea lor.am fost de foarte multe ori la ei la sediu fara nici un rezultat.daca ar putea cineva sa ma indrume sau sa imi spuna ce am de facut , sau unde sa merg sa le fac o reclamatie celor de la asministratia cimitirelor as fi foarte recunoscator.multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci... CostelC. CostelC. Loc de veci... Buna ziua. Sper sa gasesc un raspuns in cazul meu si va multumesc anticipat. In anul 2023 socrii mei E. 77 si N. 80 ani au decis ca vor ... (vezi toată discuția)
Loc de veci in concesiune pe viata coralina coralina Am un loc de veci cu certificat de mostenitor de la mama meu,ptr un loc de veci in judetul Galati.Este ingropat tatal meu ,acum 40 ani. Vreau sa-l donez ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sper sa gasesc un raspuns in cazul meu si va multumesc ... CostelC. CostelC. Buna ziua. Sper sa gasesc un raspuns in cazul meu si va multumesc anticipat. In anul 2023 socrii mei E. 77 si N. 80 ani au decis ca vor sa-si constuiasca un ... (vezi toată discuția)