avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Consum/promovare produse proprii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Consum/promovare produse proprii

Buna ziua! M-ar interesa modalitatea prin care se pot scoate din gestiune produsele pentru consum propriu / promovare. De ex: tricou personalizat in scopul promovarii firmei, de obicei aceasta nu mai poate fi revandut. Se poate scoate prin bon de consum sau care ar fi procedura corecta? Sau tricou pentru personalul firmei, realizat din materia prima a firmei. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Productie pe pfa ghita3001 ghita3001 Buna ziua, In cazul in care pe PFA realizez productie (diferite montaje electronice) as dori sa stiu ce acte trebuiesc completate si care este modalitatea ... (vezi toată discuția)
Procedura inregistrare productie imike imike Am o intreprindere, producator de imitatii de bijuterii. Emit nota de receptie (pt.achizitii de materii prime) cu pretul de achizitie, dupa aceea fac bon de ... (vezi toată discuția)
Servicii sau productie? niko 94 niko 94 O firma de termopane care produce tamplarie la comanda CAEN 2223,este servicii sau productie? Puteti sa-mi dati si baza legala? Sunt putini angajati, nu ... (vezi toată discuția)