avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dupa cat timp nu se mai poate chema in judecata de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dupa cat timp nu se mai poate chema in judecata de catre partea ...

Dupa cat timp nu se mai poate chema in judecata de catre partea vatamata un martor care a dat declartatie mincinoasa in fata politistului?
Cel mai recent răspuns: snipe1975 , utilizator 12:48, 26 Mai 2022
Adica? Despre ce chestiune este vorba, mai precis?
Cine a stabilit ca martorul a dat declaratie minicinoasa?
Eu, reclamantul.
Nu este suficient.
Eu, reclamantul am chemat martorul sa dea declaratie asupra savarsirii unei fapte in defavoarea mea. Martorul si-a schimbat declaratia cand a ajuns in fata organelor de cercetare penala. Nu aveam cum sa aflu despre faptele respective decat de la faptuitor sau de la martor.
Faceti plangere la politie, organul judiciar stabileste daca se sustine plangerea.

Alte discuții în legătură

Cercetare penala marturie mincinoasa haiawata haiawata Dupa cat timp de la depunerea plangerii penale sunt chemati faptuitorii si partea vatamata sa dea declaratii in dosar? Am pus o plangere la parchet, pentru ... (vezi toată discuția)
Declaratii de martor mincinoase flomrco47 flomrco47 Sunt suspect intr-un dosar penal in curs de cercetare. Am studiat dosarul la politie si am constata ca marorii au dat declaratii mincinoase impotriva mea. Ce ... (vezi toată discuția)