avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Am o Contestatie la executare silita si a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Am o Contestatie la executare silita si a fost data ...

Buna ziua,

Am o Contestatie la executare silita si a fost data urmatoarea solutie:

Solutia pe scurt: Admite excepţia netimbrării. Anulează acţiunea, ca netimbrată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria ....... Pronunţată astăzi, 13.05.2022

Cum se calculeaza cele 10 zile??

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:28, 24 Mai 2022
Buna ziua, incepand cu data cand va vine acasa hotararea, fara alua in calzul prima si ultima zi a termenului (deci in total calculati 12 zile din ziua cand v-a fost comunicata hotararea).
Buna ziua,

Momentan nu am primit nimic, doar am vazut solutia pe site-ul judecatoriei.
Cand primesc hotararea incep sa nr. 12 zile?
Si o alta intrebare, cu scuzele de rigoare ca tot insist cu intrebarile:
Daca actiunea (contestatia) a fost respinsa ca netimbrata, mai pot face apel??

Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2022
kingjack23, utilizator
Da, incepand cu data comunicarii hitararii. Puteti face apel, important e sa fie si intemeiat, altfel solutia primei instante se va mentine.
Nu cred ca s-a judecat, deoarece nu am platit taxa de timbru.
Plicul de la judecatorie a fost trimis la adresa la care nu mai locuiesc si nu am stiut de plic si de taxa de timbru.
Nu mai conteaza cum se calculeaza ,daca nu ati timbrat nu aveti ce sa faceti in apel...Nu conteaza unde.locuiti,daca ati indicat in contestatie vechea adresa acolo v a venit citatia/adresa..
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

Alte discuții în legătură

Executare silita / exceptie netimbrata karmagolden karmagolden buna ziua - in cazul in care ti-au respins o contestatie la executare fiindca s-a ridicat exceptia netimbrarii anticipate , adica inainte de prima infatisare, ... (vezi toată discuția)
Atacarea unei hotãrâri judecãtorești definitive diana000 diana000 Buna ziua, Unde si importiva cui trebuie sa fac o contestatie, deoarece nu pot fi de acord cu o hotarare judecatoreasca definitiva. Motivul, pentru care ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnã anularea cererii de chemare în judecatã ca netimbratã? TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.am avut un termen la un proces si ca solutie e-anulat-.ce inseamna mai exact?pt ca scrie ca,,admite exceptia netimbrarii,anuleaza cererea ca ... (vezi toată discuția)