avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Brevet de Turism si Licenta de Turism? ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Brevet de Turism si Licenta de Turism? ...

Buna ziua,

Va rog, daca ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri.

Lucrez la construirea unei platforme de rezervari turistice online.
Platforma va functiona ca si gazduire pentru hotelierii unde le punem la dispozitie diverse facilitati pentru rezervari si anume:
Sistem pentru gestionarea camerelor
Procesatori de plati online cu plata directa in conturile acestora sau plata la destinatie in functie de fiecare hotel cum accepta platile.
Rezervarile sunt gestionate si validate de catre fiecare hotel in parte cat si termenii si conditiile rezervarilor.

Administratorul sau firma care administreaza situl nu se implica in rezervari si nici nu colecteaza banii de la turisti.
In aceste conditii trebuie sa am un Brevet de Turism si Licenta de Turism?

Multumesc pentru informatii

Alte discuții în legătură

Agentie de turism sau nu ? florin89 florin89 Buna ziua, Am si eu o intrebare: Trebuie sa fii agentie de turism (brevet de licenta, autorizatii de la min. transporturilor, etc) ca sa oferi ... (vezi toată discuția)
Contract comision sau prestari servicii, altul? radujit radujit Buna ziua tuturor, Va supun discutiei si parerilor urmatoarea situatie: am un site web care ofera servicii de rezervari hoteluri online. Noi ca si site ... (vezi toată discuția)
Alte servicii de rezervare si asistenta turistica 7990 acd acd Buna ziua, M-ar interesa sa deschid un site de rezervari cazari online . Precizez ca pe site se va putea platii contravaloarea inchirierii Ca sa evit ... (vezi toată discuția)