avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Alte servicii de rezervare si asistenta turistica 7990
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Alte servicii de rezervare si asistenta turistica 7990

Buna ziua,

M-ar interesa sa deschid un site de rezervari cazari online .
Precizez ca pe site se va putea platii contravaloarea inchirierii
Ca sa evit brevetul ce este necesar unei agentii de turism am vazut ca m-as putea incadra la "Alte servicii de rezervare si asistenta turistica 7990 " intrucat nu intermediez vanzarea de bilete de avion si nici bilete de cazare la hoteluri ci cazari in apartamente in regim hotelier din Europa.

Intrebare : pot incasa tot pretul sejurului in numele si pe seama propietarului sau a furnizorului (in cazul in care furnizorul este o agentie de turism din alta tara ) si sa ma inregitrez cu valoarea comisionului meu sau trebuie sa facturez intreaga valoare a sejurului si plata catre propietar/furnizor sa o inregitrez ca si cheltuiala?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Arsu , Contabil 22:08, 27 Ianuarie 2014
Cred ca se poate daca aveti un contract de comision.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie de turism sau nu ? florin89 florin89 Buna ziua, Am si eu o intrebare: Trebuie sa fii agentie de turism (brevet de licenta, autorizatii de la min. transporturilor, etc) ca sa oferi ... (vezi toată discuția)
Activitate caen 7990 adrianaclaudia85 adrianaclaudia85 Avand în vedere obiectul principal de activitate al societăţii : 7911 Activităţii ale agenţiilor turistice şi având autorizate spre desfaşurarea ... (vezi toată discuția)
Cod caen consultanta turistica Bogdan296 Bogdan296 Buna ziua, Doresc sa ofer consultanta / asistenta in planuirea excursiilor turistice. Practic clientul vine si imi spune ca vrea sa calatoreasca in locatia x, ... (vezi toată discuția)