avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN consultanta turistica
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN consultanta turistica

Buna ziua,
Doresc sa ofer consultanta / asistenta in planuirea excursiilor turistice. Practic clientul vine si imi spune ca vrea sa calatoreasca in locatia x, iar eu ii caut bilete de avion, cazare si ii personalizez traseul si ii fac un raport. La final ii ofer indrumare despre cum sa faca rezervarile.

As fi interesat sa fac un PFA, pentru ca nu stiu daca o sa am venituri constante si nu as plati un contabil degeaba.
Ce cod CAEN as putea sa folosesc ( 7990 ? ). Ce specializare as avea nevoie, tinand cont ca doar caut si ofer informatii si indrumare ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:40, 28 Ianuarie 2019
Puteti folosi CAEN 7990 Alte servicii de rezervare si asistenta turistica.

Probabil v-ar trebui un curs autorizat de agent de turism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)
Agentie de turism sau nu ? florin89 florin89 Buna ziua, Am si eu o intrebare: Trebuie sa fii agentie de turism (brevet de licenta, autorizatii de la min. transporturilor, etc) ca sa oferi ... (vezi toată discuția)
Activitate caen 7990 adrianaclaudia85 adrianaclaudia85 Avand în vedere obiectul principal de activitate al societăţii : 7911 Activităţii ale agenţiilor turistice şi având autorizate spre desfaşurarea ... (vezi toată discuția)