avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Potrivit Legii nr. 70/2022, spitalele organizeaza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Potrivit Legii nr. 70/2022, spitalele organizeaza examen pentru ...

Potrivit Legii nr. 70/2022, spitalele organizeaza examen pentru cei care pe perioada starii de alerta determinate de pandemia Covid-19 si a situatiilor de risc epidemiologic, etc. au ocupat posturi de durata determinata in vederea ocuparii acestora pe perioada nedeterminata. Daca in anumite spitale exista infiintate strucuri temporare, in aceasta perioada de pandemie care isi pot inceta activitatea pana la data de 31.12.2022, se poate organiza examen pentru cei care au ocupat temporar aceste posturi pentru fi angajati pe perioada nedeterminata, in masura in care structurile sunt temporare asa cum am precizat sau doar pentru cei care au ocupat posturi pe perioada determinata fiind angajati pe posturi vacante din statul de functii?

Alte discuții în legătură

Buna ziua ministerul sănătății a lansat, în transparență ... Anayram2009 Anayram2009 Buna ziua Ministerul Sănătății a lansat, în transparență decizională, Proiectul de Ordin privind aprobarea Regulamentului de organizare și ... (vezi toată discuția)
Un pensionar ptr limita varsta a fost angajat in perioada starii ... emv5481 emv5481 un pensionar ptr limita varsta a fost angajat in perioada starii de alerta determinata de pandemia covid -19 ,pe perioada determinata, fara examen . in ... (vezi toată discuția)
Potrivit art. ii din legea nr. 203/2020, "prin derogare de la ... dana manea dana manea Potrivit art. II din Legea nr. 203/2020, \"Prin derogare de la dispoziţiile art. 27 alin. (3) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea ... (vezi toată discuția)