avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATII FISCALE SI SUPORT ELECTRONIC PT FIRME
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATII FISCALE SI SUPORT ELECTRONIC PT FIRME

din 2003 si pana in prezent nu am depus decl fiscale. De ex pt 2003 imi trebuie decl 100 pt trim1,2,3 si4(completate si printate in dublu exemplar).Eu decarc progr pe o discheta si comlpletez decl 100/2003 pt trim 1,o printez in dublu exemplar,apoi imi trebuie alta discheta pe care descarc programul si comlpetez decl 100/2003 pt trimestrul 2 ,o printez iar si tot asa pt fiecare trim al fiecarui an?Adica practic ma duc la adm financiara pt anul 2003 pt decl 100 cu8 foi printate si 4 dischete?Sau pot sa descarc progr pe o discheta si sa completez pt trim 1, o salvez pe discheta,o printez de 2 ori si apoi pot cumva sa sterg si sa completez trim 2 ,sa printez si tot asa?
Cel mai recent răspuns: Duiliu , utilizator 18:04, 3 Martie 2010
Descarcati programul in calculator pentru fiecare an cu versiunile respective, intrati pe mfinante.ro-declaratii fiscale, astfel veti completa declaratiile si le veti putea salva posibil si toate pe o disketa.Nu inteleg de ce spuneti ca descarcati programul pe discketa ??!!
[ link extern ] !
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010
DOAR_NOI, utilizator
Am incercat sa descarc progr pe calc si nu am reusit sa intru in el (sigur nu fac eu ceva cum trebuie, nu ma pricep) si m-am gandit ca daca bag o disketa atunci mi se salv pe ea si reusesc sa intru in progr. Deci as putea completa o decl pe trim1, o printez, salvez si apoi sterg, compl pe trim 2,printez,etc.Deci ma duc pt 2003 pt decl 100 cu o disketa si 8 formulare?Am inteles ca selectez si un cod de bare-daca voi completa pe trim 1apoi sterg si compl pe trim 2 automat imi va da alt cod de bare ? Tot ce am facut eu in progr se salveaza pe disketa, nu?
Daca aveti posibilitatea apelati-ma pe adresa de messenger mcvio37 si va ajut cu placere .
Dar ce de tb sa declari imp din 2003 ? Sunt prescrise . Incepi cu declaratiile anului 2005 , fiindca termenul este de 5 ani incepand cu data de 01 a anului urmator .
ATENTIE ! Toate declaratiile care inainte se completau in ROL , daca le depuneti acum TREBUIE COMPLETATE IN RON .

Alte discuții în legătură

Dizolvare si lichidare erdogan erdogan expunere pe scurt: in 2002am infiint o firma(nu am functionat),am depus la fisc decl 100 si 300 pe 0.Intre 2003-2006 a fost suspendata.Din 2003 si pana in ... (vezi toată discuția)
Notificare mfp blu_angel blu_angel buna ziua! Am primit o notificare privind nedepunerea unei declaratii privind impozitul pe veniturile din salarii si asimilate salariilor aferenta trim.1 ... (vezi toată discuția)
Impozit profit trim 4 2010 tincuc tincuc Supun atentiei dvs. urm. speta: societate com. - comert cu amanuntul, per. 01.01.2010-30.09.2010 impozit profi 999 lei, declarat si platit impozit minim 3225 ... (vezi toată discuția)