Am primit o notificare privind nedepunerea unei declaratii privind impozitul pe veniturile din salarii si asimilate salariilor aferenta trim.1 2008. verific fisa sintetica in perioada respectiva si intradevar acesta decl lipseste. dar nedumerirea mea consta in faptul ca in perioada respectiva decl 100 cuprindea si impozitul pe venitul micro care exista in fisa, deci s-a depus o declaratie, nu stiu de ce imp/salarii nu este inregistrat. Am cautat in arhiva declaratiile din perioada respectiva dar nu am gasit fizic nimic sa vad cum s-a depus. in aceea perioada contabilitatea firmei era tinuta de o firma, care acum nu mai exista.
Oricum aceasta decl trebuie depusa.
Am verificat cati salariati erau atunci, procentele de retinere la sanatate, pensii,somaj, am calculat impozitul. Am descarcat programul decl fiscale 2008, selectez decl 100 si completez suma aferenta imp. pe venuturile din salarii, apoi listare si atat. Este bine ceea ce fac sau nu?
Multumesc anticipat!
Declaratia 205
Fanrel
are cod cu bare ?
programul descarcat de portal ANAF declaratii nu-mi editeaza codul de bare si in plus are lungimile randului depasit (la tiparire) dar poate ... (vezi toată discuția)