avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua vreau sa deschid un proces de dezbatere de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua vreau sa deschid un proces de dezbatere de moștenire.Ce ...

Buna ziua vreau sa deschid un proces de dezbatere de moștenire.Ce se întâmplă dacă unul sau doi din moștenitori nu se prezintă?
Nu conteaza daca se prezinta sau nu ,important este sa indicati domiciliile lor pt ca procedura de citare sa fie lindelegalplinita..Este indicat sa angajati av pt a nu risca ss ierdeti taxele de timbru,onorarii expert.
Bună eu angajez avocat și le indic și domiciliile dar dacă nu se prezintă ce se întâmplă?
Procesul se judeca in lipsa acestora..
Procesul se judeca in lipsa acestora..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune pe cale judecatoreasca NICULIN NICULIN Buna ziua! S-a dezbatut mostenirea unui teren arabil prin notariat, dar pentru iesirea din indiviziune s-a deschis proces la judecatorie. Motivul : nu sunt ... (vezi toată discuția)
Preturi iesire in indiviziune vali_085 vali_085 Buna ziua! Va rog pe acesta cale sa imi oferiti niste preturi pt un proces de iesire in indiviziune pt o garsoniera situata in Bucuresti , Vitanul vechi. ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar, mostenire cont123456 cont123456 Buna ziua, In urma mortii tatalui meu a ramas o proprietare unde avea cota parte 1/2 cu fratele sau, unde si locuieste in momentul de fata. Proprietatea nu ... (vezi toată discuția)