avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trebuie licenta de transport?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trebuie licenta de transport?

Buna ziua! O intreprindere individuala cu obiect de activitate transport marfuri si obiecte de activitate secundare -dulgherie, tamplarie-, montaj mobila, este obligata sa obtina licenta de transport pentru activitatea sa,? Transportul se face doar in Ro, De regula se transporta mobila achizitionata de clienti cu autoutilitara pana-n 3,5 t. Daca s-ar schimba prioritatea activitatilor, sa devina principala cea de montaj si secundara cea de transport, cum a si devenit, de altfe in ultimul an, ar mai fi obligatorie acea licenta? Adica, daca transport mobila in oras si localitati limitrofe trebuie licenta de transport?Practic activitatea consta in 8 ore montaj si 1 ora transport, sa zicem.... multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Mai 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Pfa pt transport marfa in regim taxi Robert882901 Robert882901 Bună tuturor! Vreau sa-mi fac un pfa pt transport marfa in regim taxi cu o autoutilitara 3,5 t mma. Ce acte ,unde sa ma informez. Îmi trebuie neapărat ... (vezi toată discuția)
Licenta de transport geopop3 geopop3 OUG 11/2013.............., nu inteleg!!! daca eu persoana fizica, detin o autoutilitara cu masa sub 3,5 tone, sunt obligat sa detin licenta de transport?? Nu ... (vezi toată discuția)