avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara, tatăl meu este manager transport la o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara, tatăl meu este manager transport la o firma cu cm ...

Buna seara, tatăl meu este manager transport la o firma cu cm de 2 ore. În urma noilor reglementari în care o persoana poate fi manager transport la 4 firme, a încheiat un nou cm tot de 2 ore cu un pfa. Cei de la arr i-au spus ca nu poate avea 2 cm și au bifat în formular alt tip de contact. Care ar fi alt tip de contact? Menționez ca tatăl nu are pfa sau srl deci nu poate fi contract prestări servicii. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:07, 29 Mai 2022
Contract de prestari servicii sau contract de mandat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. o persoana poate fi angajata cu contract de munca ... manuelle manuelle Buna ziua. O persoana poate fi angajata cu contract de munca de 2 ore/zi in functia de Manager transport marfa la mai multe firme? Sau poate sa fie angajat cu ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru servicii de manager de transport Ioana995 Ioana995 Buna seara! Intenționez sa deschid un PFA pentru a presta servicii ca manager de transport marfa unui SRL. As avea rugămintea dacă ma poate ajuta cineva ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare firma cami19762003 cami19762003 Buna ziua as dori sa imi imifiintez o firma de prestari servicii de transport, deci de intermediere transport.nu stiu ce e mai bine sa infiintez, firma de ... (vezi toată discuția)