avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua . sunt abonat la acest forum si doresc sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua . sunt abonat la acest forum si doresc sa fiu ajutat ...

buna ziua . sunt abonat la acest forum si doresc sa fiu ajutat in elucidarea acestui aspect:: sunt pensionar limita varsta ,sunt angajat cu c im durata determinata pe perioada starii de alerta si conform legii 70/2022 trebuie sa sustin examen ptr c im durata nedeterminata ,dar angajatorul refuza sa sustin acest examen ,pe motiv de varsta ?este legala masura angajatorului si ce demersuri trebuie sa fac ,eu .multumesc ptr raspuns !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:24, 30 Mai 2022
Nu este legala masura angajatorului .. puteti sesiza CNCD - Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) ... discriminarea la angajare pe criteriul varstei reprezinta contraventie si se sanctioneaza, putandu-se ajunge chiar la proces in instanta.
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . va rog sa ma ajutati in elucidarea acestui aspect ... emv5481 emv5481 buna ziua . va rog sa ma ajutati in elucidarea acestui aspect ,legea 70/2022 privind sustinerea examenului pe post si trasformarea c i m durata determinata in ... (vezi toată discuția)
Un pensionar ptr limita varsta a fost angajat in perioada starii ... emv5481 emv5481 un pensionar ptr limita varsta a fost angajat in perioada starii de alerta determinata de pandemia covid -19 ,pe perioada determinata, fara examen . in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,va rog sa-mi precizati ,daca peste varsta de 69 ani ... emv5481 emv5481 buna ziua ,va rog sa-mi precizati ,daca peste varsta de 69 ani ,pensionar limita varsta angajat cu c i m durata determinata pot conform legii 70/2022 sa sustin ... (vezi toată discuția)