avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Sunt investitorul particular al unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Sunt investitorul particular al unei conducte de ...

Bună ziua!
Sunt investitorul particular al unei conducte de gaz de 200 m lungime din anul 2002.
Distrigaz Sud a efectuat o racordare din conducta al carei proprietar sunt acum o luna, unui solicitant, fara a-mi cere acordul sau sa ma despagubeasca.
Cine ar trebui sa ma despagubeasca,,Distrigaz sau solicitantul?!Sau niciunul?!

Alte discuții în legătură

Buna dimineata am realizat o extindere a conductei de gaze pe ... cataliniorga75 cataliniorga75 Buna dimineata Am realizat o extindere a conductei de gaze pe un drum de servitute unde sunt mai multi proprietari in 2020 Investitia a fost achitata in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta ... ADragos1987 ADragos1987 Buna ziua, Doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta principala este deja trasa pe strada unde construiesc. Am depus actele la DISTRIGAZ si inapoi am ... (vezi toată discuția)
Despagubire investitori initial coloana gaze raducanu george daniel raducanu george daniel Buna ziua, In anul 2016 un vecin a dezvoltat reteaua de gaz pe o lungime de 313 m, cu PE 90,00 mm, din coloana principala cu PE110mm, prin cofinantare cu ... (vezi toată discuția)