Buna dimineata
Am realizat o extindere a conductei de gaze pe un drum de servitute unde sunt mai multi proprietari in 2020
Investitia a fost achitata in totalitate de mine
Acum Distri Gaz e emis un aviz de racordare unuia dintre vecini ,ce a construit 4 case pe proprietatea sa,fara a-mi cere acordul si fara a ma despagubi
Cand am solicitat clarificari ,mi s-a raspuns ca exte o extindere a conductei platite de mine si deci nu este necesar acordul meuce putetei sa imi spuneti despre acest lucru
Doar cei care se branseaza in extinderea finantata de dumneavoastra sunt obligati sa va despagubeasca. Cei care urmeaza sa se racordeze intr-o extindere la conducta dumneavoastra, nu. Cand ati platit conducta, nu i-ati depagubit pe cei care au dezvoltat anterior sistemul de distributie pana in apropierea proprietatii dumneavoastra, ci ati platit doar extinderea respectiva+bransamentul aferent.
Doar cei care se branseaza in extinderea finantata de dumneavoastra sunt obligati sa va despagubeasca. Cei care urmeaza sa se racordeze intr-o extindere la conducta dumneavoastra, nu. Cand ati platit conducta, nu i-ati depagubit pe cei care au dezvoltat anterior sistemul de distributie pana in apropierea proprietatii dumneavoastra, ci ati platit doar extinderea respectiva+bransamentul aferent.
~ final discuție ~