Buna ziua, am primit o solicitare de la politie sa le comunic cine a condus masina anul trecut in martie. Eu daca nu le comunic in 5 zile primesc amenda. Masina e pe mine dar eu nu am permis si nu stiu cine a condus-o anul trecut. Ce pot sa fac?
Trimiteti si dvs. acest raspuns, ca dat fiind faptul ca data la care se refera ei e cu un an si doua luni in urma, nu va aduceti aminte cine a condus masina dvs. Chiar daca va da amenda, o puteti contesta in instanta, nu cred ca un judecator cu scaun la cap accepta o asemenea porcarie, sa tii jurnal din care sa reiasa cine ti-a condus masina acum un an si ceva in urma (asa ar trebui, cine tine minte toate nimicurile).
Articolul 5
(7) Pentru una și aceeași contravenție se poate aplica numai o sancțiune contravențională principala și una sau mai multe sancțiuni complementare. [ link extern ]
Neoprire la radar
alin_dm
am fost surprins de radar pe la miezul noptii, la intrarea in localitate, cu vreo 110 km/h. am vazut masina politiei tarziu si nu am mai oprit. asta s-a ... (vezi toată discuția)