avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumparat un autoturism pe data de 30.05.2022 iar pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumparat un autoturism pe data de 30.05.2022 iar pe data de ...

Am cumparat un autoturism pe data de 30.05.2022 iar pe data de 31.05.2022 am primit fiscalul de la fostul proprietar, ulterior am verificat seria de sașiu si numarul de înmatriculare de dprciv, acolo scria ca are înmatricularea suspendata pentru netranscrierea la termen. Pot circula cu ea daca am actul de vânzare cumpărare si polita auto cu numerele fostului proprietar timp de 30 de zile pana o înmatriculez pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: AaLlEeXxX , utilizator 14:42, 1 Iunie 2022
Bineinteles ca nu puteti circula, din moment ce are inmatricularea suspendata. Nu v-ati uitat in certificatul de inmatriculare ? Posibil sa fie pe numele altcuiva . Sunt 90 de zile pentru transcriere, nu 30.
Pe certificat nu scrie înstrăinat
Pe CI a celui de la care ati cumparat scrie ca in certificat ? Inmatricularea se suspenda automat, daca nu se face transcrierea in 90 de zile.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2022
latka, utilizator
O adresa de mail, whatsapp unde pot atașa pozele aferente fiecărui act de vânzare cumpărare dar si a talonului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon înstrăinat către : elvis_zft elvis_zft Am o nelămurire, Fratele meu locuieste in străinătate, si mia lasat mie o masina inscrisa in romania . La mentiunea instrainat catre scrie numele meu si ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am o mașină în care am făcut contract vanzare ... Cristian1997 Cristian1997 Bună seară , am o mașină în care am făcut contract vanzare cumparare am inscriso ca bun la primarie pe numele meu dar nu am inmatriculato pe numele meu ... (vezi toată discuția)
Cumparare autoturism de la mostenitor vossk vossk Buna ziua, Doresc sa cumpar un autoturism de la mostenitor, peste 2 saptamani cand se va incheia dezbaterea succesiunii (vanzatorul este unicul ... (vezi toată discuția)