avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demisie membru Comitet
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demisie membru Comitet

Buna ziua,
cum se procedeaza in cazul in care un membru al Comitetului Executiv al Asociatiei de proprietari si-a dat demisia, din motiv ca a vandut apartamentul si practic nu mai este membru al Asociatiei? Pana la noua AG in care se va alege un nou membru, poate Comitetul functiona cu 4 membri sau membrul demisionar isi poate delega atributiile catre unul din ceilalti membri/catre Presedinte, pana la AG?
Multumesc,
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2022
Alexandra Dr, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:43, 2 Iunie 2022
Membrii comietului executiv,inclusiv presedintele de asociatie de proprietari nu pot apela la institutia demisiei care,in conformitate cu disp Codul muncii opereaa strict in cazul CIM
Conform disp L nr 196/2018 alegerea membrilor comitetului executiv revine exclusiv adunarii generale a membrilor proprietari
in cazul in care unul dintre membrii comitetului executiv nu mai poate exercita din varii motive atributiile,acesta are dreptul sa informeze oficial asociatia de proprietari despre interesul de a renunta a exercita respectiva responsabilitate,asociatia de proprietari urmand sa convoace adunare generala pentru alegere nou membru al comitetului executiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie forma1 forma1 Buna ziua cind renunt sa mai fi Presedinte al Asociatie de propretar ce demersuri trebe sa faci ??Multumesc (vezi toată discuția)
Buna seara, am urmatoarea intrebare: daca un presedinte de administratie ... Mihai Carnaru Mihai Carnaru Buna seara, Am urmatoarea intrebare: daca un presedinte de administratie de proprietari isi da demisia, din motive personale, iar membrii asociatiei nu ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte Ioan butnariuc Ioan butnariuc Buna ziua! Din câte știu, un președinte de asociatie de proprietari care și-a prezentat demisia în fata comitetului devine președinte demisionar cu ... (vezi toată discuția)