avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, este adevărat că angajatorul (firma din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, este adevărat că angajatorul (firma din Romania) ...

Bună ziua,
este adevărat că angajatorul (firma din Romania) plăteste după tine 650 de euro /lună daca muncesti in străinatate? Multumesc pentru răspuns.

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am o întrebare legată de indemnizatie creștere ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua ! Am o întrebare legată de indemnizatie creștere copil ! Am lucrat într-un stat UE ca persoana fizica autorizată ( am avut venituri supuse ... (vezi toată discuția)
Teapa de proportii cu zeci de muncitori macelaru macelaru Buna ziua vreau sa va relatez in cele ce urmeaza citeva nereguli in ceea ce priveste firma sc [Editat] din ploiesti str rudului al carui patron este ... (vezi toată discuția)
Cum beneficiez in romania de plata in euro a unei facturari Ankutza20072000 Ankutza20072000 Buna ziua, Am un SRL neplatitor de TVA care detaseaza personal unei firme din Germania, (2 angajati)Acum vreau sa tai prima factura cred ca am primit ... (vezi toată discuția)