avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De ce trebuie sa platesc cota pentru lift atata timp ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De ce trebuie sa platesc cota pentru lift atata timp cat el nu ajunge ...

De ce trebuie sa platesc cota ptr.lift atata timp cat el nu ajunge la demisol unde este parcarea?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:23, 4 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform disp l nr 196/2018 liftul reprezinta parte comuna la a carui intretinere si asigurare stare tehnica sunt obligati sa contribuie toti proprietarii
Conform disp l nr 196/2018 pot fi ecceptati de la plata c/v energie lectrica aferent lift cu acordul adunarii generale-proprietarii care detin apartament la parter mezanin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stau la bloc vreau sa stiu daca parterul si etj.1 platesc liftul? ... RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Stau la bloc vreau sa stiu daca parterul si etj.1 platesc liftul? La noi in bloc nu se plateste. Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Buna ziua.intr-un bloc turn cei de la etajul 1,platesc pentru ... anatole anatole Buna ziua.Intr-un bloc turn cei de la etajul 1,platesc pentru lift?Daca da,conform carui act normativ?Va multumesc cu anticipatie pentru raspuns. (vezi toată discuția)
Buna ziua am o întrebare.avem un demisol in bloc de 200 de metri.trebuie ... Valentin94 Valentin94 Buna ziua Am o întrebare.avem un demisol in bloc de 200 de metri.trebuie proprietarul acestui demisol să achite factura lunara cum o face fiecare proprietar ... (vezi toată discuția)