avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Statul decontează cheltuielile cu cazarea refugiati ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Statul decontează cheltuielile cu cazarea refugiati ucrainieni.

Buna ziua! Am in cazare refugiati ucrainieni. Am înțeles că statul decontează cheltuielile cu cazarea 90 de zile de la intrarea în țară. Asta înseamnă că nu decontează "pentru 90 de zile" deoarece ei sunt în tara din 7 martie iar decontarea cazării a început cu 24 martie.
Va rog sa ma ajutați cu o informație exacta. Multumesc frumos!
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iunie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adrianacalin , utilizator 18:24, 16 Iunie 2022
Regulile pentru decontarea cheltuielilor cu cazarea refugiaților din Ucraina au fost oficializate
www.avocatnet.ro/articol_609...
Am si eu o intrebare despre cazarea refugiatilor. Se face un contract cu ei? Care e forma legala cu care pot sa ii primesc in casa?
Multumesc
Doriti si decontarea ?
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de deplasare in interiorul tarii rodicaonet rodicaonet Buna ziua. Am urmatoarea situatie si va rog frumos sa ma ajutati, daca este posibil. Societatea se ocupa de insotirea trenurilor ce transporta ... (vezi toată discuția)
Decont de cheltuieli extern contacafe contacafe Buna ziua! In urma unei deplasari externe am intampinat urmatoarele situatii si nu stiu cum ar fi corect sa procedez: -au plecat in deplasare doi angajati cu ... (vezi toată discuția)
Se scade sau nu din diurna micul dejun ? florin neacsu florin neacsu ma poate ajuta cineva cu raspuns la aceasta intrebare? am mai postat-o si in martie dar nu am primit raspuns. multumesc. (vezi toată discuția)