avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Dupa moartea parintilor am intrat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Dupa moartea parintilor am intrat in folosinta la ...

Buna ziua,
Dupa moartea parintilor am intrat in folosinta la o parte din gradina casei.
Intre mine si fratele este gard si el inainte de impartirea mostenirii a instalat o fosa cu scurgere de la baie.
Intre timp eu am facut o fantana cca 20 m de fosa lui.
I am pus in vedere mutarea fosei si astupate gropii.
A fost de acord dar inte timp relatiile noastre s au stricat.
Acum el si a sapat linga gard vizavi de fosa veche alta fara sa o scoată pe cea veche.
Fosa de fapt este o groapa cu un tub de fier este plina cu dejectii miroase pentru ca nu este inchisa.
Care este calea legala c a acest individ sa si scoata fosa din curtea mea?
Ce pot face in aceasta sutuatie?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:49, 4 Iunie 2022
Și partajul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distante minime intre constructii intre gard vecin, amplasamente fose septice si alte constructii alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Am construit un wc in curte la tara cu fosa betonata complet, vecinul meu dupa doi ani s-a trezit ca nu-i convine locatia fosei deoarece are o ... (vezi toată discuția)
Conflict garda de mediu nelugoloman nelugoloman Am depus o reclamatie la Garda de Mediu impotriva vecinului pentru ca scurgerile de la toaleta si anexa pentru animale se revarsa in curtea noastra . am ... (vezi toată discuția)
Apa de ploaie de pe domeniul public si apa provocata pe domeniul public danutzzionutzz danutzzionutzz BUNA SEARA, locuiesc la sat, in urma cu mai multi ani s-a facut un sant PE TERENURI PRORPIETATE PRIVATA CU ACORDUL PROPRIETARILOR, pentru scuegerea apei depe ... (vezi toată discuția)