avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde pot gasi arhiva fostei CAGCCF Bucuresti, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde pot gasi arhiva fostei CAGCCF Bucuresti, Antrepriza Drumuri ...

Unde pot gasi arhiva fostei CAGCCF Bucuresti, Antrepriza Drumuri si Poduri Cluj( punctul de lucru era la Statia de betoane Someseni)
Cel mai recent răspuns: Aristos , utilizator 19:50, 26 Iulie 2024
Încercați la Direcţia Municipiului Bucureşti a Arhivelor Naţionale sau contactați Ministerul Transporturilor.
Am contactat Min Transporturilor, Min Muncii, ITM CLUJ, Casa Nationala de Pensii, Arhivele Nationale , Judetene, Ale Mun. Bucuresti, Min Finantelor , ONRC. plus "n" firme de arhivare si nimic. Daca cunoaste cineva exact unde se gasesc, mai precis cei care au avut nevoie si au gasit arhiva.

Va multumesc oricum pt raspuns.
Buna ziua, Arhiva CCCF Bucuresti se afla la Viltechnica srl din Babeni Valcea. Sunt intr-o situatie similara si sper sa obtin adeverinta de la CCCF Bucuresti, ei fiind cei care au obtinut grupa a 2-a de munca si pentru grupurile de santiere.
Ati reusit sa gasiti arhiva CAGGCF ?
Si eu am nevoie de arhiva de la CAGGCF Atrep Gostinari.
Multumesc...
Adresati-va Serviciului Judeţean Giurgiu al Arhivelor Naţionale
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Adeverinta de grupa pt. pensie - arhiva de negasit - cccf bucuresti fdp cluj. buna, tatal meu are nevoie de o adeverinta de grupa de la fostul ... KlaraSz KlaraSz Buna, tatal meu are nevoie de o adeverinta de grupa de la fostul angajator, care din pacate nu mai exista. Incerc sa aflu unde au fost arhivate documentele din ... (vezi toată discuția)
cerere .buna. sint un pensionar nedreptatit la pensie intrucit in cartea ... Ranca ambrozie Ranca ambrozie Buna. Sint un pensionar nedreptatit la pensie intrucit in cartea de munca e trecut numai salar de baza desi am muncit 10 si 12 ore la santierul TCMRIC TG. ... (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)