avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua sunt in drum spre republica moldova cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua sunt in drum spre republica moldova cu masina personala ...

buna ziua sunt in drum spre republica moldova cu masina personala si am perdut permisul de conducere cum trec frontiera permisul este valabil am doar copia ca dovada
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 15:51, 6 Iunie 2022
va trimit numarul de informare a Politiei de Frontiere Romane:
(+4)021.9590 (număr apelabil din orice rețea națională sau internațională).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce documente sunt necesare pentru scoaterea autovehiculului din tara? CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am un opel astra, autovehicul pe care il folosesc eu. Masina este inmatriculata pe bunica mea, RCA-ul fiind ~1/4 mai mic decat daca ar fi ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat auto pentru r. moldova trebuie încheiat neapărat în fața unui notar sau poate fi și neautentificat? Georgiana Alexii Georgiana Alexii Un contract de comodat trebuie incheiat neaparat in fata unui notar sau poate fi incheiat si acasa? De exmplu: masina e pe numele mamei, am sa o folosesc eu ... (vezi toată discuția)
Iesire cu masina din tara Miha111 Miha111 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la urmatoarea situatie: urmeaza sa calatoresc in Grecia (pentru o perioada de 0 saptamana) cu ... (vezi toată discuția)