avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am urmatoarea problema. In 2020 am cumparat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am urmatoarea problema. In 2020 am cumparat un apartament ...

Buna ziua!
Am urmatoarea problema. In 2020 am cumparat un apartament impreuna cu o boxa si un loc de parcare. Platite toate in urma antecontractului. Abia dupa indelungi insistente la 1 an dupa plata am facut act de vanzare cumparare pentru apartament si boxa. In schimb la parcare se tot eschiveaza. In aceeasi situatie se aflatoti vecinii cu locuri de parcare si gradini de la parter. I-am trimis o notificare prin Posta Romana cu confirmare de primire dar nu mi-a dat niciun raspuns desi au trecut mai mult de 3 luni. Ce este de facut? Mi-e teama ca va intra in faliment ( daca nu este deja) si pierd si banii si locul de parcare. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Gradina si loc parcare fara cf aben07 aben07 Buna ziua, Urmeaza sa cumpar un apartament de la dezvoltator cu gradina si loc de parcare inclus (privat) + cota parte din terenul din jurul blocului si drum. ... (vezi toată discuția)
Incalcare sau nu? lege 230/2007 - ansamblu rezidential avocatuser avocatuser Buna ziua, Eu locuiesc in cadrul unui ansamblu rezidential nou ca si varsta. Acest ansamblu are in componenta sa urmatoarele tipuri de ... (vezi toată discuția)
Parcare subterana cu calea de acces prea mica gettodacc gettodacc Buna ziua, am incheiat de curand un antecontract de vanzare-cumparare cu un constructor pentru un apartament inclusiv parcare subterana. Parcarea este trecuta ... (vezi toată discuția)