avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, eu sunt casnica, soțul meu a decedat în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, eu sunt casnica, soțul meu a decedat în 20.01.2022, ...

Bună ziua, eu sunt casnica, soțul meu a decedat în 20.01.2022, din februarie am luat un ajutor de la casa de pensii pentru 6 luni de 1077 lei pe luna, am o întrebare dacă eu pot beneficia de tichetele ce se dau de la stat pentru cei cu venituri mici.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:12, 8 Iunie 2022
Bună ziua,

Din ce spuneți pare că beneficiați:
Cine sunt cei peste 2,5 de beneficiari care primesc tichete sociale?
a) pensionarii din sistemul public de pensii, pensionarii aflați în evidența caselor de pensii sectoriale și beneficiarii de drepturi prevăzute de legi cu caracter special, plătite de casele teritoriale de pensii/ casele de pensii sectoriale, ale căror venituri nete lunare proprii sunt mai mici sau egale cu 1.500 lei;

Aveți informații complete despre tichetele pentru hrană aici:
www.avocatnet.ro/articol_616...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu am depus dosarul de pensie pe 09 august am primit pensia,dar ... Jaetel Jaetel Eu am depus dosarul de pensie pe 09 august am primit pensia,dar nu știu dacă voi primi și cardul pentru vaoucerele cadou. (vezi toată discuția)
Buna ziua, batranii din caminele de batrani beneficiaza de cardul ... mihaiono mihaiono buna ziua batranii din caminele de batrani beneficiaza de cardul social 250? (vezi toată discuția)
Buna seara. am o rugăminte. sunt pensionat anticipat și primesc ... EuElena67 EuElena67 Buna seara. Am o rugăminte. Sunt pensionata anticipat și primesc suma de 1667. Am dreptul la card social? Va mulțumesc anticipat. (vezi toată discuția)