avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, eu sunt casnica, soțul meu a decedat în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, eu sunt casnica, soțul meu a decedat în 20.01.2022, ...

Bună ziua, eu sunt casnica, soțul meu a decedat în 20.01.2022, din februarie am luat un ajutor de la casa de pensii pentru 6 luni de 1077 lei pe luna, am o întrebare dacă eu pot beneficia de tichetele ce se dau de la stat pentru cei cu venituri mici.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:12, 8 Iunie 2022
Bună ziua,

Din ce spuneți pare că beneficiați:
Cine sunt cei peste 2,5 de beneficiari care primesc tichete sociale?
a) pensionarii din sistemul public de pensii, pensionarii aflați în evidența caselor de pensii sectoriale și beneficiarii de drepturi prevăzute de legi cu caracter special, plătite de casele teritoriale de pensii/ casele de pensii sectoriale, ale căror venituri nete lunare proprii sunt mai mici sau egale cu 1.500 lei;

Aveți informații complete despre tichetele pentru hrană aici:
www.avocatnet.ro/articol_616...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, batranii din caminele de batrani beneficiaza de cardul ... mihaiono mihaiono buna ziua batranii din caminele de batrani beneficiaza de cardul social 250? (vezi toată discuția)
Indemnizația pentru însoțitor face parte din cumulul venitului ... Coveianu Marian Coveianu Marian Indemnizația pentru însoțitor face parte din cumulul venitului pensionarului pentru stabilirea acordării celor 700 lei ? (vezi toată discuția)
Tichete de calatorie PMIMI PMIMI Observam ca nimeni nu intreaba unde sunt tichetele noastre de calatorie pentru anul 2013. Daca aveam nevoie de bilete de tren pentru o statiune de tratament in ... (vezi toată discuția)