avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... persoana impozabilã
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

persoana impozabilã

Producătorul agricol individual de natură civilă, are calitatea de comerciant sau nu, prevăzută în Codul Fiscal, dacă îşi valorifică produsele agricole obţinute de pe terenul proprietate sau arendat, în baza certificatului de producător şi dacă activitatea pe care o desfăşoară are caracter comercial sau necomercial

Alte discuții în legătură

Plãtitor de tva Ovidiu Buduruþã Ovidiu Buduruþã Sunt producător agricol individual, care conform art. 5 din Codul Comercial, nu săvârşesc fapte de comerţ, din care rezultă că nu am calitatea de ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda pers.juridica-pers.fizica Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O pers.juridica este proprietarea unui teren agricol si doreste sa incheie un contract de arenda cu o pers.fizica. Pers.fizica la sfarsitul contractului ... (vezi toată discuția)
Definirea activitãþii independente Alexandru B Alexandru B Dacă activitatea de cultivare a cerealelor a unui producător agricol individual este considerată activitate independentă, specificată la art. 127, din ... (vezi toată discuția)