Se da urmatoarea speta: am inceput de cateva luni procedurile de bransare la reteaua de curent electric, la o anexa gospodareasca intr-un sat. Acum mi s-a emis contractul de racordare, dar se pare ca voi fi trecut ca utlizator non-casnic. Ei spun ca voi fi utilizator non-casnic pentru ca racordarea se face la o anexa, nu la o casa efectiv.
E corect ce spun ei?
Ma tot uit pe site-urile furnizorilor de energie si vad ca pentru utilizatorii non-casnici sunt modele de contracte intre firme, nu intre furnizor si persoane fizice. Eu fiind persoana fizica, nu firma.
Nu stiu daca nu e vreo gaselnita a operatorului de distributie, ca sa nu fie bransarea gratuita. Cu noul ordin bransarea nu e gratuita pentru utilizatorii noncasnici. Mi-e sa nu imi faca bransarea noncasnic si apoi nu stiu cum o sa fac contractul de furnizare cu vreun furnizor....
Astept pareri, daca sunteti in domeniu. Oricum, maine o sa sun pe la ANRE, poate aflu ceva de la cineva.
Este vorba despre anexa la spatiu cu destinatia d elocuinta nu spatu d eproductie
este anexa unui proprietar persoana fizica nu juridica
sesizati oficial conducerea emitentului contractului de furnizare utilitati energie electrica sa remedieze eroarea
Este evident ca este interesul furnizorului sa incerce sa impuna plata racordare