avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua daca beneficiez ,de 12 calatorii CFR cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua daca beneficiez ,de 12 calatorii CFR cu reducere 50%, ...

buna ziua
daca beneficiez ,de 12 calatorii CFR cu reducere 50%, in calitate de pensionara, dar totodata sunt beneficiara si a d.l.118/1990 prin care am dreptul la 12 calatorii CFR gratuite , sunt obligata sa renunt la cele 12 calatorii date de Casa de pensii, pt.a beneficia de cele 12 date de d.l. 118/90? un benefiu dat de o lege ma obliga sa renunt la altul dat de o alta lege la care ma incadrez? multumesc
Se poate beneficia de aceste reduceri doar de la o singura institutie.
am totusi o intrebare? de ce eu pot beneficia de prevederile legii doar de la o singura institutie, iar , spre exemplu Valer Dorneanu (CCR), poate beneficia de 4 pensii de la 4 institutii (diferite, bineinteles) Legea nu este aceeasi pentru toti???
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Credeti ca eu un om obisnjuit, pot rezolva aceste inechitati ?
Ma intereseaza ce prevede legea in cazul meu si de ce sunt obligata sa renunt la un drept legal , pentru altul, tot legal si de ce nu pot beneficia de ambele in acelasi timp. Care este legea care ma obliga sa aleg, multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puneti intrebarea, aici:
petitii.sesizari@cnpp.ro
Certati-va cu ei.

Alte discuții în legătură

Gratuitate cfr pt. pensionari drov drov Buna ziua, Sotul meu este pensionar cu pensie anticipata partial,beneficiar al Legii 118 si incadrat in gradul II de handicap.Primeste bilete de tren ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt beneficiar al indemnizatiei conform dl 118/1990. ... ietam ietam Buna ziua! Sunt beneficiar al indemnizatiei conform DL 118/1990. In acelasi timp, sunt proaspat pensionar limita de varsta sistem public de pensii. Potrivit ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca Bronislav Bronislav Buna ziua, Am lucrat in perioada 1985-2007 la intreprinderea Romvared CFR Bucuresti ca sef vagoane speciale (bar, restaurant, dormit). Candva, in acea ... (vezi toată discuția)