avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ! s-a publicat azi o forma finala a HG de vanzare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ! s-a publicat azi o forma finala a HG de vanzare actiuni ...

buna ! s-a publicat azi o forma finala a HG de vanzare actiuni PETROM catre salariati ![ link extern ]

puteti sa-mi traduceti ? HG a iesit la MO ? urmeaza niste norme de aplicare ? din HG nu prea inteleg cum ma duc si imi cumpar partea mea . am fost salariat al PETROM la vremea respectiva sunt persoana indreptatita ! ! nu am dat in judecata !
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2022
sorineldobre, utilizator
Cel mai recent răspuns: sorineldobre , utilizator 09:37, 10 Iunie 2022
vedeti HG
[ link extern ]
nu l-am gasit ! mi-ati dat un link la MO ! stiti cumva nr. MO in care s-a publicat ? stiti daca s-a publicat ? multumesc !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
M. Of. Nr.. 560/08.06.2022
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014, monitorul oficial noiembriesm noiembriesm Poate sa-mi spuna cineva daca s-a publicat Contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014 ? Ma intereseaza daca s-a publicat in Monitorul Oficial si ... (vezi toată discuția)
A fost publicata hg pentru vanzarea celor 8% din actiunile petrom ... sorineldobre sorineldobre buna ziua ! a fost publicata HG pentru vanzarea celor 8% din actiunile PETROM catre salariati conform contractului de privatizare ? (vezi toată discuția)