avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... retinut ca pieto pentru consum alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

retinut ca pieto pentru consum alcool

am fost oprit de un echipaj de politie indreptandu-ma spre masina, neintentionand sa conduc. mi s-a pus fiola , concentratie 0,13 . in pv de contraventie au sustinut ca eu conduceam, am contestat asta, mentionand in pv ca am fost retinut ca pieton. vreau sa atac pv . pe ce imi intemeiez cererea?

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal costyy73 costyy73 Astazi am fost oprit de catre un echipaj de Politie Rurala ,dupa ce am depasit un auto in apropierea unei treceri de pietoni ,fapta sanctionata de catre ... (vezi toată discuția)
Retinere permis pentru ca nu am oprit la culoarea rosie a semaforului electric alex_s alex_s Buna ziua , Vreau sa depun o contestatie a procesului verbal care a hotarat retinerea permisului meu de conducere pentru o perioada de 30 de zile, va ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto pentru neacordare prioritate la trecerea de pietoni GeorgeN GeorgeN Buna ziua. Mi s-a retinut astazi carnetul de sofer pe motiv ca nu am acordat prioritate unui pieton aflat pe trecerea de pietoni. Ma poate sfatui cineva daca ... (vezi toată discuția)