avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare Proces Verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare Proces Verbal

Astazi am fost oprit de catre un echipaj de Politie Rurala ,dupa ce am depasit un auto in apropierea unei treceri de pietoni ,fapta sanctionata de catre politisti cu retinerea permisului si amenda .Mentionez ca politisti au stat in masina in apropierea acelei treceri de pietoni la ciupeala si pe mine m-au oprit facand semne disperate cu mana din masina sa opresc ,dupa ce am oprit s-au dat jos si m-au ars .Precizez ca am consemnat in P V ,ca nu am fost oprit regulamentar de catre politist ,si am refuzat sa semnez procesul verbal .As dori sa i-mi dati sfaturi cum sa contest acest proces verbal ,si daca am o sansa sa castig in urma cotestatiei?.
Conditiile si situatiile care pot conduce la anularea PV contraventie sunt concret prevazute in art 16,17 din OG nr 2/2001
Aspectul invocat de dv referitor la oprirea neregulamentarea si nesemnarea PV ,nu va asigura obtinerea unei hotarari favorabile
situatia prezentata de dvs nu duce la anularea procesului verbal.Puteti formula totusi plangere pt a putea conduce pana la finalizarea procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru neacordare de prioritate John_2105 John_2105 Mi-a fost retinut permisul pentru 30 zile,motiv neacordare de prioritate pieton la trecere semaforizata. Politistul spune ca nu am dat prioritate pietonului ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis trecere pieteni Bmanu Bmanu Buna ziua! Acum doua saptamani am fost urmarit de un echipaj de politie dupa 2km pentru faptul ca am depasit pe trecerea de pietoni dupa spusele agentilor de ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal necordare prioritate pieton grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Citind pe acest forum despre intimplarile nefericite care le au unii soferi cu organele de politie, m-am hotarit sa prezint si eu problema mea, in ... (vezi toată discuția)