avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, la prima sedinta de consiliere psihologica ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, la prima sedinta de consiliere psihologica , in cadrul ...

Buna ziua, la prima sedinta de consiliere psihologica , in cadrul obligarii minorului la consiliere , domnul psiholog a fost foarte arogant, adresand unele intrebari debitorului de fata cu minorul contrazicand debitorul de fata cu minorul , fara a interoga minorul si antepronuntanduse din primele 20 minute ca minorul este alienat parental , logic de catre persoana ci care petrece cel mao mult timp. Am dat acordul pentru inregistrare video audio.
Pot cere inlocuirea acestui psiholog ?
Cum in ce baza legala ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:31, 13 Iunie 2022
Incercati sa va angajati avocat.
Este dificil ce vreți sa faceți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face sa fie respectata decizia judecatoreasca... Cluj2 Cluj2 Ce pot face dacă ,după divorț,soția nu lasă copilul minor sa vorbească la telefon cu mine,numai în prezenta ei,deși avem hotărâre definitiva în ceea ... (vezi toată discuția)
Are dreptul fostul sot sa inregistreze copilul (8 ani), fara consimtamant, in timpul programului de legaturi? Emma_amb Emma_amb Buna ziua, In urma unui prim termen de Apel la o contestatie la executare a minorului (pornita din partea fostului sot), am descoperit ce probe a depus ... (vezi toată discuția)
Minor influențat negativ de către tata adrianas12 adrianas12 Va rog sa ma ajutați cu un sfat pentru cum as putea acționa în situația în care ma aflu. Sunt în divort și minorul de 6 ani sta la mine. Avem o relație ... (vezi toată discuția)