avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... condamnare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

condamnare

buna ziua! am si eu o problema f grava... adica sotul meu a fost condamnat la 2 ani inchisoare ptr neplata unui bilet la ordin.Vreau sa stiu daca dupa pronuntaea sentintei se mai poate redeschide dosarul sau sa se conteste acea sentinta(mentionez ca timpul ptr recurs a trecut noi nefiind acasa nu am stiut de sentinta)
Cel mai recent răspuns: ingrid99 , utilizator 17:42, 18 Ianuarie 2010
Buna ziua,
Cum a trecut termenul de recurs? Nu ati avut un avocat care sa declare recusul?
consultati un avocat, poate exista, in functie de conditiile concrete, posibilitatea unei cereri de repunere in termen.
Art. 385 ind.3 alin2 Cpp
Luati urgent legatura cu un avocat specialist in dreptul penal pentru a consulta dosarul si a vedea ce cai de atac mai sunt posibile.
multumesc pt raspunsuri! da... termenul a trecut din cauza unui avocat cu care ne-am intalnit a doua zi dupa proces si ne-a asigurat ca totul s-a terminat ok ca nu e nici o problema,asta fiind pe 23 decembrie si am plecat linistiti in vacanta... si la intoarcere beleaua mare:sorry:.Deci am sperante ca mai exista o cale... sper

Alte discuții în legătură

In dosarul 34069/3/2011, avocatul nu a depus recurs in termenul legal, desi ne-am intalnit si ne-a comunicat ca o va face. cum putem noi sa-l tragem la raspundere? GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL Eu si mama am fost aparati intr-un proces de acest avocat, apare si in comunicarea sentintei, insa mama nu are chitante pentru onorariul platit. Ne-am ... (vezi toată discuția)
Proces conflict munca niculinapopa niculinapopa ce se intampla cand avocatul a uitat sa faca recurs la o sentinta .? (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila-recurs ? licamirela licamirela Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea speta: Am avut un proces in apel, cu obiect - anulare act, eu fiind ca parte reclamant - apelant, s-a terminat procesul ... (vezi toată discuția)