avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Cum as putea să obțin o adeverință de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Cum as putea să obțin o adeverință de la fabrica ...

Buna ziua!
Cum as putea să obțin o adeverință de la fabrica de mobila Giulești perioada 1983-1985.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:10, 14 Iunie 2022
Solicitati adeverinta de la fabrica/ detinatorul de arhiva in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum gasesc vechimea in munca a tatalui meu de la t ... Ionutpopaemilian Ionutpopaemilian Buna ziua, cum gasesc vechimea in munca a tatalui meu de la T C I A B grup santiere instalatii din anii 70 -80? Multumesc! (vezi toată discuția)
Adeverinta salarizare Konstantyne Konstantyne Am lucrat intre anii 1983 si 1987 pe santierul constructorului centralei nucleare de la Cernavoda: intre 1983 si 1985 la TCI-CNE Cernavoda si intre 1985 si ... (vezi toată discuția)
Arhiva griro Aida2016 Aida2016 Buna seara.Va rog frumos,daca imi poate spune cineva,unde se afla arhiva uzinelor de utilaj chimic Grivita Rosie,denumita mai tarziu Griro.Sotul meu se ... (vezi toată discuția)