avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De curand am achizitionat un teren de 500mp, terenul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De curand am achizitionat un teren de 500mp, terenul este ingradint ...

De curand am achizitionat un teren de 500mp, terenul este ingradint staga si dreapta , fiecare vecin a luat 15cm si a pus gard comun , pe hotar, FARA acordul nimanui (nici al fostilor proprietari al acestui teren). Ideea e in felul urmator, acestia sustin amandoi ca au autorizatie de construie pe garduri. Cum s-a putut construii pe hotar fara acordul fostului proprietar? Fiecare imi cere 5000euro pe gard (deoarece materialele s-au --scumpit--- ). ...Trebuie ca eu sa le platesc acesti bani? Eu doresc sa imi fac alt gard, pe terenul meu , cum prevede PUZ-ul actual. Unde pot afla mai multe informatii despre masuratori si autorizatiile lor de constructie asupra gardului? Unde ma pot adresa?

Alte discuții în legătură

De curand am cumparat un teren, vechiul proprietar i-a dat acordul ... darkynok darkynok De curand am cumparat un teren, vechiul proprietar i-a dat acordul VERBAL , nimic scris , sa construiasca gardul gros de 30cm, 15cm fiind ocupati din terenul ... (vezi toată discuția)
Acord vecin pentru construire locuinta 2nuci 2nuci Vreau sa imi construiesc pe terenul meu un imobil p+2+m. Am obtinut autorizatia de construire si am o mica mare nelamurire! Am un acord de la vecinul meu, ... (vezi toată discuția)
Cimitir construit langa casa Mihaela02 Mihaela02 Casa bunicii mele este construita la marginea satului langa o biserica ce are un cimitir in curte. Ambele constructii sunt destul de vechi. Cimitirul se afla ... (vezi toată discuția)