avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Combatere dispozitie-functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Combatere dispozitie-functionar public

Buna ziua, sunt functionar public in cadrul unui S.P.C.L.E.P. dintr-o comuna, mai exact pe compartimentul Evidenta Persoanelor. Am primit mai nou o dispozitie pentru receptia bunurilor din primarie, o dispozitie data pe data de 26.05 iar eu am luat la cunostinta despre ea abia pe data de 15.06. Mentionez ca pe compartiment sunt singur, am un cumul mare de lucru si nu tine de competenta mea sa masor cati m3 de lemn s-au cumparat, cate masini de balastru s-au adus, cate ghivece de flori s-au cumparat, cati litri de motorina etc...
As dori sprijin pentru a combate aceasta dispozitie!
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 16 Iunie 2022
Apollo112, utilizator

Alte discuții în legătură

Refuz sa fac parte din comisia de evaluare achizitii publice RODICA22 RODICA22 Va rog sa-mi spuneti daca pot sa refuz sa fac parte din comisia de evaluare a unei licitatii in conditiile in care: - nu exista compartiment de licitatii la ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa mihailivan mihailivan sunt functionar public incadrat in 2007 pe studii medii referent (nu au fost scoase la concurs posturi ptr studii superioare la acel concurs). am absolvit ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii de audit intern intr-o primarie Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua. Lucrez intr-o primarie dintr-o comuna de gradul III pe un post contractual. As dori sa stiu daca prin dispozitie a primarului imi pot fi ... (vezi toată discuția)