avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Am o nelămurire cu clasa 0 si sper ca ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Am o nelămurire cu clasa 0 si sper ca cineva sa ma ...

Buna ziua! Am o nelămurire cu clasa 0 si sper ca cineva sa ma ajute. Copilul meu face 6 ani in luna iulie,nu l-am inscris la clasa 0 gandindu-ma ca este prea micut de fel si sa stea sa mai copilareasca (de la gradinita mi sa spus ca a face face la ceea ce stie pt varsta lui).Acum la tot ce am citit si am tot auzit de la alti parinti care si-au dat copii la scoala, ar fi ca la anul adica la varsta de 7 ani,el nu o sa intre in clasa I ci o sa faca clasa 0. Asa este? Ce pot face? Stiu ca acum este traziu ca înscrierile la calasa 0 s-au facut deja.Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Sunteti de acord cu clasa "0" SilviuMihai SilviuMihai Domnilor parintii si viitori parinti de scolari sunteti de acord cu asa numita \"clasa 0\" si cu faptul ca nu mai putem alege scoala pe care o dorim pentru ... (vezi toată discuția)
Exista o cale legala de a inscrie copilul direct in clasa intai? ionutd26 ionutd26 Buna ziua. Am o fetita care in momentul de fata se afla la gradinita, grupa mare. As vrea sa o dau direct in clasa 1 si nu gasesc o cale legala. Este al ... (vezi toată discuția)
inscrierea copilului in clasa 0 mir21 mir21 Va intreb,in legatura cu acea aberatie a ministerului educatiei de a inscrie copilul in clasda 0 incepand cu anul scolar 2011-2012, desigur nu stie nimeni ... (vezi toată discuția)