avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încadrare cod COR asistent manager
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încadrare cod COR asistent manager

Bună ziua! Îmi cer scuze pentru lipsa de cunoștințe în domeniu. Am nevoie de ajutor de la cineva care știe despre ce este vorba. Urmează să mă angajez la un restaurant pe postul de „asistent manager", însă pe fișa postului prezentată de ei, figurează „șef de sală", ceea ce știu că reprezintă altceva, iar mie mi se pare cam dubios. Mi s-a motivat că rolul se numește așa în fișa de post ca să fie corespondent cu meseriile din COR disponibile pentru restaurante. Ce părere aveți? Menționez că la locul de muncă actual sunt tot șef de sală, sau cum denumesc ei rolul, „hostess”, dar totodata există și angajați cu funcția de asistent manager.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 20 Iunie 2022
Sunt total diferite functiile sef de sala cu asistent manager ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ma puteti ajuta cu un cod cor pentru un post de hostess ... MOSOR OANA MOSOR OANA Buna ziua Ma puteti ajuta cu un cod cor pentru un post de hostess ( persoana angajata la intrarea in restaurant pentru a prelua clientii si ai aseza la masa) ... (vezi toată discuția)
Fisa postului RODICELI RODICELI Buna ziua! Am rugamintea sa-mi trimiteti modele de fisa postului pentru urmatoarele categorii de personal: - operator introducere, validare si prelucrare ... (vezi toată discuția)
Fisa de post asistent manager daniella1226 daniella1226 va rog daca aveti o fisa de post -asistent manager- pentru -firma de transport international de persoane- (vezi toată discuția)