avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Pentru dezbaterea succesiunii am obtinut in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Pentru dezbaterea succesiunii am obtinut in anul 2020 ...

Buna ziua,
Pentru dezbaterea succesiunii am obtinut in anul 2020 adeverinta, certificat fiscal si Anexa nr. 24, documente necesare pentru demararea succesiunii. Datorita pandemiei si unor probleme de sanatate nu am reusit continuarea procedurii.Acum am solicitat Primariei actualizarea acestor documente ( referitor la casa, terenuri , nu s-a schimbat nimic intre timp) , Primaria este de acord cu actualizarea adeverintei si a certificatului fiscal insa nu stiu daca Anexa nr. 24 are un termen de valabilitate...Documentul eliberat atunci ,in 2020, nu are specificat nici un termen de valabilitate si nici Primaria nu mi-a dat un raspuns clar.. Poate cineva sa ma ajute cu aceasta speta?? Va multumesc!.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:05, 20 Iunie 2022
Anexa 24 nu are termen de valabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta salariat papy03 papy03 De cate adeverinte de salariat are nevoie medicul de familie, in conditia in care nu mi-am schimbat locul de munca in ultimii 3 ani? De cate ori imi da ... (vezi toată discuția)
De unde iau anexa 24 ? ce acte imi trebuie ? cornaca cornaca Va rog nu ocoliti. La judecatorie mi se cere- ANEXA 24 - De unde iau eu aceasta anexa ? Ce acte imi trebuie pentru a obtine acesata anexa 24- Locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Conditionare eliberare anexa 24 de primarie Eugen Enescu Eugen Enescu Buna ziua , va rog sa ma informati si pe mine intr-o problema, am solicitat primariei eliberarea anexei 24 sesizare de deschidere succesorala, nu vor sa imi ... (vezi toată discuția)