avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Refuz decont medical
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Refuz decont medical

Am facut un consult medical si decontul este refuzat de asigurator pe motivul diferentei de data a documentelor: bonul fiscal al consultului e emis pe data de 30 mai iar scrisoarea medicala este emisa pe data de 31 mai. Exista temei legal si daca da, va rog precizati.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Factura fiscala mimzy mimzy buna ziua o intrebare in data de 31.05 am cumparat ceva in valoare de 3000 lei care ar trebui decontata si am aflat ca ne trebuie si factura fiscala ca sa o ... (vezi toată discuția)
Emitere bon fiscal / bon pos / factura fiscala vasy_282828 vasy_282828 Am o masina pe firma cu contract de comodat.Am efectuat la un service auto o reparatie.Mi s-a emis factura fiscala,deviz si bon POS.Factura a fost emisa ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile - pfa traducãtor sonia1978 sonia1978 Buna ziua! Am inceput demersurile pentru a deveni PFA, am o autorizatie de traducator. Am achizitionat cele doua stamplie (dreptunghiulara + rotunda), ... (vezi toată discuția)